Tuomaristo

Finalistien joukosta voittajan valitsee asiantunteva tuomaristo.

Tuomaristoon kuuluvat:

Sami Etula, bisnesenkeli, Etula Group Oy

Sami on aloittanut yrittäjäuran jo 18-vuotiaana. Hän on toiminut yli kymmenen vuotta erilaisissa asiantuntija-, koulutus- ja hallitustehtävissä. Sami on sparranut satoja yrityksiä sekä toiminut monissa kasvuyrittäjyyskilpailuissa tuomaristossa ja raadeissa. Samin erityisosaamista on yritysten kriisitilanteet sekä kasvun rahoittaminen.

Sami Etula LinkedIn

Jami Holtari, toimitusjohtaja, Etelä-Karjalan Yrittäjät ry

Kokemusta pk-yrityksistä jo yli 15 vuoden ajalta. Tutkinut pk-yritysten toimintaa ja suorituskykyä yliopistolla ja toiminut johtotehtävissä keskisuuren alihankintayrityksen palveluksessa Joutsenossa. Yhdistystoiminta on tullut tutuksi mm. nuorkauppakamaritoiminnan kautta, jossa toiminut monissa tehtävissä kuten Suomen Nuorkauppakamareiden puheenjohtajana 2012. Tuolloin hän toimi "Tuottava Idea" -kilpailun tuomariston puheenjohtajana. Hyvä ymmärrys yritys- ja yhdistystoiminnan periaatteista sekä innovaatioista yhteiskunnan avaintekijöinä.

Jami Holtari LinkedIn

Risto Rautakorpi, partneri, Gorilla Ventures Oy

Kokemusta IT-liiketoiminnasta jo vuodesta 1982. Toiminut itsekin yrittäjänä sekä kansainvälisissä yrityksissä senioritason asiantuntijan rooleissa. Kansainvälinen Go to –market –asiantuntija, strategiasta toteutukseen. "Analytical numbers guy".

Risto Rautakorpi LinkedIn

Timo Vartiainen, hallituksen puheenjohtaja, Flowrox Oy

Vahva kokemus yrittäjyydestä ja teollisuuden johtotehtävistä kuten myös hallitustyöskentelystä usean yrityksen hallituksessa. Lappeenrannan teknillisen yliopiston tekniikan kunniatohtori. Start up yritysten hallituksen puheenjohtaja tai hallituksen jäsen yrityksissä CWP, Rocsole, Process Genius, Diamo, Savroc, Check in Finland. Hallituksen puheenjohtaja tai hallituksen jäsen Green Campus Innovation Ltd, LUT Tukisäätiö, LUT erotustekniikan keskus. 1990 –2000 Larox Oyj toimitusjohtajana, 2000 – 2009 Larox Oyj hallituksen puheenjohtajana ja 1993 – nyk. Flowrox (aikaisemmin Larox Flowsys) hallituksen puheenjohtajana.

Timo Vartiainen LinkedIn