Uusien yritysten toimintaa tuetaan Skinnarilassa

Technopolis SkinnarilaLappeenrannan Skinnarilassa toimii yhteisöllinen ja avoin työtila aloittaville yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille. Kampus Skinnarilan hallinnoima moderni tila syntyi nuorten ICT-alan yritysten aloitteesta.

Yritykset toimivat tiloissa normaaleina vuokralaisina, mutta saavat tarvittaessa tukea yritystoimintansa kehittämiseen toisilta yrittäjiltä, niiden osaajilta ja StartupMill-verkoston sparraajilta.

Tilassa on useita erillisiä toimistoja, jotka yhdistyvät yhteisiin neuvottelu- ja kohtaamistiloihin ja avotyöpistealueeseen. Tällä hetkellä tilassa toimii jo kuusi nuorta osaamispohjaista yritystä, jotka jakavat yrittämiseen liittyviä kokemuksiaan ja antavat neuvoja omilla vahvoilla osaamisaluillaan.

"En voisi kuvitella parempaa tilaa meille. Yhteisöllinen tila on tuonut toimintaamme paljon lisäarvoa. Hautomossa toimivilla yrityksillä on valtavasti tietoa aloittavien yritysten haasteista ja toiminnasta eikä meidän tarvitse etsiä vastuksia kaikkiin kysymyksiin ulkopuolelta. Jaamme vinkkejä avoimesti siitäkin huolimatta että osa yrityksistä on toistensa kilpailijoita. Myös yritysten henkinen tuki on todella suuri. Ei ole asiaa mistä siellä ei voisi puhua ja sparrausapua löytyy aina."
- LCA Consulting Oy, Antti Niskanen, toimitusjohtaja

Lisätietoja toimitiloista antaa Päivi Kangas, paivi.kangas@ivhkampus.fi. Tervetuloa!